Barion Pixel

Szállítás és fizetés

A webshopban jelenleg Utánvétes-, Előre utalásos és  Bankkártyás fizetési módokra van lehetőség. Utánvétes fizetés esetében a Futárszolgálat munkatársánál készpénzben vagy akár bankkártyával is lehet fizetni.

A Szolgáltató hivatalos szállítópartnere a Magyar Posta, Packeta és Foxpost. A fizetés történhet előre utalással, vagy utánvétes szállítással, amelynek díja a kiszállító partnereknél eltérő lehet.

A rendeléseket már a következő munkanapon feldolgozásra kerülnek, átlagosan 7-10  munkanap elkészítési idő után a csomagolást követően átadjuk a szállítópartnernek. A szállítás ideje átlagosan 3-5 munkanap, mely ünnepi időszakokban 3-7 munkanapra módosulhat.

Személyesen Kecskeméti üzletünkben ingyenes az átvétel .A szállítás ára kiszállító partnereink szolgáltatásaihoz mérten változó lehet. Packeta csomagautomata 1.290 Forint, Packeta házhozszállítás 2.650  Forint, Foxpost csomagautomata 1.200 Forint, Foxpost házhozszállítás 1.800 Forint,  Magyar Posta postán maradó ajánlott levél 1.945 Forint, Magyar Posta postán maradó csomag 2.260 Forint, Magyar posta házhozszállítás 2.850 Forint. Utánvétes szállítás összege minden szállítási módnál + 400 Forint.  A szállítási díjat árváltozásának jogát a szolgáltató áremelésével arányosan fenntartjuk.

Shopping Cart