Barion Pixel

Visszatérítési és visszaküldési szabályzat

 

Áttekintés

Visszatérítési és visszaküldési szabályzatunk 30 napig érvényes. Ha a vásárlás óta eltelt 30 nap, nem áll módunkban teljes visszatérítést vagy cserét biztosítani.

Ahhoz, hogy a termék visszaküldhető legyen, használaton kívül kell lennie, és ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan azt megkapta. Ennek is az eredeti csomagolásban kell lennie.

Nem fogadunk el olyan termékeket sem, amelyek intim vagy egészségügyi termékek.

 

A visszaküldés befejezéséhez nyugtára vagy vásárlási bizonylatra van szükségünk.

 

Visszatérítések

Miután megérkezett és megvizsgáltuk a visszaküldést,  e-mailben értesítjük, hogy megkaptuk a visszaküldött terméket. A visszatérítés jóváhagyásáról vagy elutasításáról is értesítjük.

 

Ha jóváhagyják, visszatérítését feldolgozzuk, és bizonyos napokon belül automatikusan jóváírást alkalmazunk a hitelkártyáján vagy az eredeti fizetési módon.


Késői vagy hiányzó visszatérítés

Ha még nem kapott visszatérítést, először ellenőrizze újra bankszámláját.

Ezután vegye fel a kapcsolatot hitelkártya-kibocsátójával; eltarthat egy ideig, amíg a visszatérítés hivatalosan megjelenik.

Ezután lépjen kapcsolatba a bankjával. A visszatérítés elküldése előtt gyakran van némi feldolgozási idő.

 

Ha mindezt megtette, és még mindig nem kapta meg a visszatérítést, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen:
info@evelinevarrasdesign.com


Tételek

Csak a normál árú termékek után téríthető vissza. Az akciós termékek nem téríthetők vissza.

Cserék

Csak akkor cseréljük ki az elemeket, ha azok hibásak vagy sérültek. Ha ki kell cserélnie ugyanarra a tételre, küldjön egy e-mailt az info@evelinevarrasdesign.com címre, és küldje el a terméket a következő címre: 6000 Kecskemét Széchenyi tér 14.

Ajándékok

Ha a terméket a vásárláskor ajándékként jelölték meg, és közvetlenül Önnek szállították, akkor a visszaküldés értékének megfelelő ajándék jóváírást kap. A visszaküldött termék kézhezvétele után ajándékutalványt küldünk Önnek.

 

Ha a terméket nem jelölték meg ajándékként a vásárláskor, vagy az ajándékozó saját magának küldte ki a rendelést, hogy később átadhassa Önnek, visszaküldjük az ajándékozónak, és ő tájékozódik a visszaküldésről.

Visszaküldés

A termék visszaküldéséhez postai úton kell elküldenie a terméket a következő címre: 6000 Kecskemét Széchenyi tér 14.

A termék visszaküldése esetén Önt terheli a saját szállítási költsége. A szállítási költség nem visszatéríthető. Ha visszatérítést kap, a
visszaküldés költsége levonásra kerül a visszatérítésből.

Élethelyétől függően változhat az idő, amíg a kicserélt termék megérkezik Önhöz.

 

Ha drágább tételeket küld vissza, érdemes lehet nyomon követhető szállítási szolgáltatást igénybe venni, vagy szállítási biztosítást
kötni. Nem garantáljuk, hogy megkapjuk a visszaküldött terméket.

Segítségre lenne szükséged?

A visszatérítéssel és visszaküldéssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk az evelinevarrasdesign.com címen.

Shopping Cart